Stará Blažková

Spolek ve čtvrtek je kámoš

Spolek ve čtvrtek uvádí dnes další Expediční kameru. Ono vypadá, že vím téměř všechno, ale nevím. Tohle jsem si musela o Expediční kameře zjistit. 
Expediční kamera je filmový festival, který již od roku 2009 přináší do kin ty nejlepší cestovatelské a dobrodružné filmy z mezinárodní i domácí produkce. Výpravy do nitra džungle i pouště, neuvěřitelné výkony na skalách, plavby přes oceány i po divokých řekách, adrenalinové šílenství, návštěvy domorodých kmenů, stovky uběhnutých kilometrů i putování na dvou kolech, outdoorové hvězdy i neznámí a přesto úžasní cestovatelé, to vše máte možnost zažít během festivalu.
Promítání můžete navštívit na dvoustovce míst v České republice i na Slovensku.
Což ovšem nyní nejde. Ale v současné situaci Spolek ve čtvrtek nabízí sledování Expediční kamery pomocí Facebooku Kina Příbram. Vy nikam nemusíte chodit, jen si naladíte obraz a zvuk na svých monitorech (mobilech, tabletech, PC, Smart TV) a pustíte si Expediční kameru u sebe doma.  

A navíc… Spolek ve čtvrtek prostě na divadlo trpí. Michal Gerčák vzkazuje: „V našem divadle se nehraje, přesto tam nezahálejí. Od začátku krize šijí roušky, které jsou pak prostřednictvím Krizového štábu předávány potřebným. Už našili tisíce kusů. A to něco stojí. Proto vás prosíme o vyjádření solidarity, poděkování a sounáležitosti s těmi, kteří nejsou vidět v první linii a bez řečí a „píár“ pomáhají. Kupte si lístek v hodnotě 50,- Kč a vytvořme tak hromádku peněz, ze které budou moci nakoupit další látky, šňůrky a gumičky. Určitě jim to udělá radost. A našijí další hromadu roušek. Předem moc děkujeme za vaši podporu a přejeme příjemný zážitek s Expediční kamerou.“

Takhle už na divadlo vybírali Muži z Hauzu. A ono to pokračuje! No, není to paráda? Spolku ve čtvrtek, děkujeme!!!
Vstupenky můžete koupit na  webu kina. Expediční kamera začíná v 18 hodin.

Přihlášení Mobilní menu